Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвПо-важно от състав на правителство и премиера, в

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвПо-важно от състав на правителство и премиера, в
Коментари Харесай

Предприемач: По-важно от кабинет и премиер са ясната програма и целите за постигане

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

По-важно от състав на държавно управление и премиера, в частност е това да има ясна стратегия и цели за реализиране, и по отношение на това би трябвало към този момент да се предложи личен състав, който в най-хубава степен може да осъществя тези цели. Това сподели в " Пресечна точка " по Нова Тв предприемачът Сами Чакъров във връзка диалозите за сформиране на постоянно държавно управление.

Във връзка с това, че от 1989 година насам ние за пръв път имаме първа политическа мощ с по-малко от 80 депутати в Народното събрание - 65, ясно е, че би трябвало да се търси някакъв консенсус и да са начертаят общи политики, които са постижими в границите на този парламент. Може да наподобява като огромен триумф за партията, която завоюва изборите, само че тя да назначи цялото държавно управление и да тръгне да реализира политиката, аз мисля, че това ще е извънредно мъчно. Би било по-подходящо да се види какъв вид са главните политики и стратегии, които могат да се заложат и да им се откри поддръжка, с цел да се търси отговорност. Да има личен състав, който би трябвало да е подобаващ за тези политики и цели и да може да се стигне до някъде, тъй като другояче няма да има отчетност и ще продължат всичките тези диспути, добави Сами Чакъров. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР